Odds Sverige – Georgien 25 mars 2021

Här hittar ni all info om bästa odds på Georgien – Sverige den 11 nov 2021. Nedan info gällde den första matchen som Sverige vann på hemmaplan med 1-0.

Snart är det dags för Sverige att spela VM-kval inför Fotbolls VM 2022 i Qatar. Vi ger dig bästa odds Sverige – Georgien den 25 mars 2021 och Kosovo – Sverige den 28 mars. Detta är två matcher som vi normalt ska vinna men allt kan hända.

Odds Sverige - Georgien

Bästa odds Sverige – Georgien 25/3

Sverige bästa odds 1,30 hos Unibet
Oavgjort bästa odds 6,00 hos Unibet
Georgien bästa odds 11,50 hos Unibet

Sverige ger 1,30 i bästa odds och är klara favoriter. Georgien är dock inte så dåliga som oddsen säger. De spelar snålt och kämpar med allt det har. Sverige ska dock ändå kunna vinna men inte med så många mål. Sen att det saknas publik brukar inte hjälpa hemmalaget så mycket. Vi vet ännu inte om Georgien tillåts resa in i Sverige pga restriktionerna. Men annars kommer Sverige att behöva spela i ett annat land.

Vårt speltips är ändå att Sverige tar hem det.

Bästa odds Kosovo – Sverige 28/3

I Sveriges andra match möter vi ett Kosovo på bortaplan. Detta är en mycket trixigare match då Kosovo har en del färgstarka spelare och ett lag i sin bästa stunder som kan chocka stornationer. Det finns en till och med en spelare som spelar i Sverige Anel Raskaj som spelar i ÖIS i superettan. Den största stjärnan är Vedat Murizti som spelar i italienska Lazio. Här följer bästa odds;

Kosovo bästa odds xx hos Unibet
Oavgjort bästa odds xX hos Unibet
Sverige bästa odds X hos Unibet

Vi får återkomma till oddsen för Kosovo – Sverige då det ännu inte finns nåt spelbolag som har satt dessa oddsen ännu. Mycket beror på odds Sverige – Georgien och hur det går i den matchen. Kosovo står över första omgången så deras form vet vi inget om. Det vi vet är att Sverige behöver dessa två matcher som uppladdning inför sommarens fotbolls EM