Odds Sverige – Chile träningsmatch inför VM 2018

Vi har laddat med en hel del spelbara odds på träningsmatchen mellan Sverige – Chile den 24 mars 2018. En av flera matcher inför fotbolls VM i Ryssland 2018. I matchen mot Chile hoppas Janne Andersson hitta svar på hur han skall spela i VM matchen Mexico – Sverige den 27 juni.

Odds Sverige - Chile träningsmatch inför VM 2018

Odds Sverige – Chile

Här har vi tittat lite extra på vilka odds som är spelbara i träningsmatchen mot Chile. Tänk på att det är skillnad på riktigt match och träningsmatch och man kanske ska välja att spela med lite mindre insats än normalt då det är många osäkra faktorer när inget är på spel.

Men det kan ändå finnas intressanta och spelbara odds. dessa tycker vi är bra:

Som 1X2 spel på matchen så tycker vi att den är riktigt jämn. Dock ser spelbolagen Chile som favoriter. Visst har Sverige en del skador men vi spelar ändå på hemmaplan och det kommer ge oss en del extra. Vi ser därför seger för Sverige som det bästa spelet sett till dagens odds.

Bästa odds Sverige – Chile 24 mars 2018
Sverige bästa odds 3,10 hos Bet365
Oavgjort bästa odds 3,25 hos Unibet
Chile bästa odds 2,50 hos Unibet

Att Chile som inte nådde VM skall vara favoriter borta mot Sverige kan vi alltså inte riktigt hålla med om. Sverige besegrade Italien hemma på Friends och då ska vi ha en bra chans att besegra Chile också.

Sverige – Chile Under 2,5 mål
Att Sverige i först hand kommer att försvara sig väl är ingen tvekan om. Vi gjorde det riktigt bra mot Italien och skall vi gå vidare i VM så är det genom att förvara os bra och kontra när vi får chansen. Att matchen blir målsnål ligger alltså nära till hands och under 2,5 mål är ganska troligt och med odds runt 1.8 tycker vi det är ett bra spel.

Under 2,5 mål bästa odds 1.80 hos Bet365

För dagsaktuella odds titta in i Betsmarts oddsjämförelse.

En kommentar till “Odds Sverige – Chile träningsmatch inför VM 2018”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *