Bästa odds Sverige – Italien Playoff till VM 2018

Här listar vi Bästa odds Sverige – Italien Playoff till VM 2018. Du hittar de bästa oddsen och spelbolagens erbjudanden på Playoffmatch nr 1 som spelas på Friends Arena den 10 November 2017.

Bästa odds Sverige - Italien Playoff till VM 2018

Bästa odds Sverige – Italien

Dessa spelbolagen har bästa odds på matchen Sverige – Frankrike:
1 bästa odds 3,25 hos Coolbet
X bästa odds 3,25 hos Mr Green
2 bästa odds 2,50 hos Bethard

Läs mer om playoffmatchen Sverige – Italien

Speltips Sverige – Italien Playoff

Sverige kommer att gå för seger hemma på Friends arena. Något annat finns inte om man vill spela VM fotboll i Ryssland sommaren 2018. Men något som är ännu viktigare än att vinna är att hålla nollan. Att spela 0-0 på Friends arena är inte något dåligt resultat det heller. Skulle vi då göra mål på bortaplan blir det klart mycket svårare för Italienarna.

Italien är storfavoriter. De har en defensiv som är i absolut världsklass. Att möta dem i ett dubbelmöte var en nitlott. Italien slutade tvåa i sin kvalgrupp 5 poäng efter Spanien. Här i första matchen kommer Italien att spela väldigt defensivt och låta Sverige föra matchen vilket vi inte är bra på.

Speltips: Italien kommer att spela för 0-0 och det behövs något extra för att komma igenom det italienska försvaret då och det tror vi inte Sverige har! Vi tror på ett kryss!

Spelbolagens kampanjer på Playoff matcherna

Många av de svenska spelbolagen har laddat upp med riktigt bra betting bonusar till Playoff matcherna. Och vi listar de bästa av dem alla. Håll till godo!

Interwetten med ny bonus i Sverige

Interwetten är helt nya i Sverige och ger alla sina nya spelare en generös oddsbonus på 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr! Hos Interwetten finns höga odds på alla fotbollsmatcher och ligor.
Till Interwetten

100% vinstboost hos Mr Green

Mr Green ger alla en bra start med 100% vinstboost på första spelet. Tror du ex att Sverige vinner kan du fördubbla din vinst. Du kan vina max 5000 kr extra på ditt första spel och max satsning är 500 kr!

Till Mr Green

Genom att ta del av dessa startbonusar får du extra värde i dina oddsspel och kan öka dina vinster ytterligare!